Daddelsmørepålæg
SERVERING
10 portioner
Dagen før
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 17770 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 30 %
Læg hasselnødderne i blød i rigeligt vand i mindst 4 timer – gerne mere. Sæt dadlerne i blød i appelsinsaften også gerne i flere timer.
Kassér iblødsætningsvandet fra hasselnødderne. Kør hasselnødder, dadler og appelsinsaft i en foodprocessor til alt er findelt. Tilsæt de øvrige ingredienser og kør det til en jævn blanding. Smag evt. til med mere appelsin og kakao. Server daddelnutella med groft rugbrød eller knækbrød.
Opbevares på køl hvor den fint holder sig 8-10 dage.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000