Bønner klædt med sennepscreme, røget makrel og hele stegte stikkelsbær
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 9420 kJ
Energifordeling:
Fiber: 35 g
Protein: 25 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 59 %
Nip bønnerne og kog dem møre i saltet, spilkogende vand. Afkøl hurtigt i iskoldt vand. Dræn bønnerne. Blend hytteost og mælk fuldstændig glat og uden klumper.
Tilsæt sennep og peber og vend bønnerne i dressingen.
Del makrellen i 10 store stykker a ca. 50 g Anret bønnesalaten på et stort fad. Læg her på makrelstykkerne med nogle cm afstand.
Smelt smørret lysebrunt i panden og steg de friske stikkelsbær ved jævn varme, så panden ikke går i kog, men heller ikke sprækker stikkelsbærrene for meget. Steg bærrene til de er gennemvarme og let bløde. Krydr med lidt salt og peber. Anret en skefuld stikkelsbær på hvert makrelstykke.
Skær æblerne i hele skiver på et mandolinjern, så kernehuset udgør en lille ”blomst” i midten af æbleskiven og stik æbleskiverne ned i salaten mellem fiskestykkerne, så de ”vifter” kækt. Pynt med lidt nyklippet karse og server straks.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000