Æble skyr morgenboller

SERVERING

40 stk

Ingredienser

  • 1250 g hvedemel
  • 350 g Arla® Skyr 0,2%
  • 1000 g vand
  • 7 g gær
  • 2 spsk honning
  • 250 g revet æble
  • 400 g havregryn
  • 300 g surdej
  • 40 g Salt

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 28120 kJ

Energifordeling:

Fiber: 102.1 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 80 %
Fedt: 6 %

Fremgangsmetode

Dag 1

Kom mel, vand, havregryn, skyr, surdej, æbler, gær og honning i en røremaskine. Slå dejen sammen ved laveste hastighed i ca. 3 min. Skru herefter op til højeste hastighed og ælt dejen i ca. 6 min. TIlsæt salt og ælt i yderligere i ca. 1 min. ved laveste hastighed. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i ca. 24 timer.

Dag 2

Kom dejen ud på et meldrysset bord og skær dejen ud i ca. 40 stykker. Bag bollerne i ovnen til de er gyldne.

Bagetid

Ved 260°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.