Æble skyr morgenboller
SERVERING
40 stk
Energiindhold for hele retten: 28120 kJ
Energifordeling:
Fiber: 102.1 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 80 %
Fedt: 6 %
Kom mel, vand, havregryn, skyr, surdej, æbler, gær og honning i en røremaskine. Slå dejen sammen ved laveste hastighed i ca. 3 min. Skru herefter op til højeste hastighed og ælt dejen i ca. 6 min. TIlsæt salt og ælt i yderligere i ca. 1 min. ved laveste hastighed. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i ca. 24 timer.
Kom dejen ud på et meldrysset bord og skær dejen ud i ca. 40 stykker. Bag bollerne i ovnen til de er gyldne.
Ved 260°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000