Bagte rodfrugter med korianderfrø og appelsindressing
SERVERING
10 portioner
Rodfrugter
Appelsindressing
Pynt
Energiindhold for hele retten: 7670 kJ
Energifordeling:
Fiber: 70.4 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 29 %
Skær rodfrugterne i grove bjælker og læg dem på plader med bagepapir. Knus korianderfrøene groft i en morter. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Rist korianderfrø, hvidløg, salt og peber i smørret ved jævn varme i ca. 3 min. Hæld kryddersmørret over rodfrugterne og vend det godt sammen. Bag rodfrugterne – til de er gyldne.
Rør yoghurten sammen med honning, appelsinskal og de øvrige ingredienser. Smag til.
Pynt de bagte rodfrugter med frisk koriander og server dem sammen med appelsindressingen.
Ca. 20 min. ved 225° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000