Frugt focaccia

SERVERING

30 portioner

Ingredienser

  • 50 g Arla Harmonie® økologisk smør - smeltet
  • 6 g Groft salt
  • 50 g groft Rørsukker
  • 5 dl koldt vand
  • 75 g tørret abrikos skåret i små tern
  • 10 g gær
  • 550 g tipo 00 – hvedemel eller Ølandshvede
  • 200 g fuldkornsspeltmel eller fuldkorns-Ølandshvede
  • 200 g æble (groftrevet)
  • 50 g hasselnød (grofthakkede)
  • 100 g Arla A38® naturel 0,5% økologisk
  • 75 g rosin

Pensling

  • 12 g groft Rørsukker
  • 50 g Arla A38® naturel 0,5% økologisk

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 16690 kJ

Energifordeling:

Fiber: 51 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 74 %
Fedt: 18 %

Fremgangsmetode

Dag 1

Kom vand, A38®, gær, æble, smør, mel, rørsukker og groft salt i en røreskål. Rør det godt sammen i ca. 1 min med en dejkrog. Skru op på fuld hastighed og kør dejen i 10-12 min. eller til dejen samler sig. Tilsæt rosiner, abrikoser og hasselnøddekerner og kør i yderligere 1 min. Kom dejen i 2 halve gastronombakker med bagepapir. Lad dejen hæve tildækket på køl i 20-24 timer.

Dag 2

Lad dejen temperere på bordet i ca. 2 timer. Pensl forsigtigt brødet med A38®. ”Prik” brødet godt med fingrene og strø med rørsukker. Bag brødet midt i ovnen. Lad brødet køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° – varmluft.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.