Suppe/juice på ærtebælg med syrnet estragonfløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 kg bælge fra ærter i bælg

Syrnet estragonfløde

  • 3 dl Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 2 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 20 g friskpresset citronsaft
  • 1 spsk sukker
  • 1,5 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 15 dl frisk estragonblad

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7550 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 82 %

Fremgangsmetode

Syrnet estragonfløde

Kom fløde, citronskal og -saft, sukker, salt og peber i skål og til det tildækket i køleskabet i ca. ½ time – til det tykner. Vend estragon i den syrnede fløde og smag til.

Server suppen i små skåle eller glas og kom en skefuld syrnet estragonfløde på toppen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.