Puré af kartofler med bid af skimmelost og aromatiske svampe
SERVERING
10 portioner
Syltede svampe
Kartoffelpuré
Energiindhold for hele retten: 9430 kJ
Energifordeling:
Fiber: 23.3 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 50 %
Kom appelsinsaft, ingefær og krydderier i en lille tykbundet gryde og kog det ind til det halve ved kraftig varme. Tilsæt soja og lad det koge i ca. 5 min. Sigt krydderier og ingefær fra og kom lagen tilbage i gryden. Lad olien blive varm i en pande og rist svampene ved kraftig varme i ca. 5 min. – eller til de er gyldne. Hæld dem i syltelagen. Kom smørret i panden og lad det blive lysebrunt ved svag til jævn varme i ca. 20 min. – det skal dufte af nødder og må ikke branke. Hæld det brunede smør over svampe og lage og stil det til side.
Tag svampene op af lagen med en hulske og rist dem i en pande ved kraftig varme i ca. 4 min. Vend dem med bredbladet persille. Server Kartoffelpuréen med lidt syltede svampe på toppen
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000