Yoghurtmarinerede kikærter med garam masala og mynte

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 300 tørret kikært
  • 50 g Groft salt
  • 300 g Gulerod i mindre tern
  • 300 g persillerod i mindre tern

Yoghurtmarinade

  • friskkværnet peber
  • 5 g garam masala
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%
  • 10 g finthakket mynte

Pynt

  • mynte

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6970 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 25 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 14 %

Fremgangsmetode

Dagen før

Skyl kikærterne og sæt dem i blød i mindst 8 timer. Kassér udblødningsvandet.

Kogelage til kikærter

Kog kikærterne i vand med salt ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til de er møre. Tilsæt rodfrugterne og lad dem koge med de sidste 3 min. Hæld vandet fra og lad kikærter og rodfrugter køle af.

Yoghurtmarinade

Bland yoghurt, mynte, garam masala og peber godt sammen. Vend dressingen med de afkølede bønner og rodfrugter. Smag til. Pynt med frisk mynte.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.