Yoghurtmarinerede kikærter med garam masala og mynte
SERVERING
10 portioner
Yoghurtmarinade
Pynt
Energiindhold for hele retten: 6970 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 25 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 14 %
Skyl kikærterne og sæt dem i blød i mindst 8 timer. Kassér udblødningsvandet.
Kog kikærterne i vand med salt ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til de er møre. Tilsæt rodfrugterne og lad dem koge med de sidste 3 min. Hæld vandet fra og lad kikærter og rodfrugter køle af.
Bland yoghurt, mynte, garam masala og peber godt sammen. Vend dressingen med de afkølede bønner og rodfrugter. Smag til. Pynt med frisk mynte.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000