Ymerfromage med bagte rabarber og crumbledrys
SERVERING
10 portioner
Ymerfromage
Bagte rabarber
Crumbledrys
Pynt
Energiindhold for hele retten: 12900 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 48 %
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk sukker, æggeblomme og vaniljepulver til en luftig æggesnaps. Vend ymer og flødeskum i. Træk husblassen op af vandet og smelt den. Vend husblassen i blandingen.
Bland rabarberstykker, eddike, ingefær og sukker i en bradepande. Bag rabarberne i ovnen. Vend forsigtig i dem undervejs. Lad rabarberne køle af.
Bland mel og sukker og smuldr smørret i melblandingen. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og bag det i ovnen til det er gyldent og sprødt. Lad crumbledrysset køle af.
Fordel de bagte rabarber og crumbledrys på fromagerne.
Ca. 10 min. ved 225°.
5-7 min. ved 225°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000