Ymerfromage med bagte rabarber og crumbledrys

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Ymerfromage

  • 250 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38% pisket til skum
  • 75 g sukker
  • 3 blade husblas
  • 40 g æggeblomme
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk ymer 3,5%
  • 2 g vaniljepulver

Bagte rabarber

  • 10 g sukker
  • 15 g æblecidereddike
  • 10 g fintrevet frisk ingefær
  • 400 g frosne rabarber - skåret i korte stykker

Crumbledrys

  • 50 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 10 g sukker
  • 75 g sigtet speltmel

Pynt

  • frisk mynte eller citronmelisse

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 12900 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 48 %

Fremgangsmetode

Ymerfromage

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk sukker, æggeblomme og vaniljepulver til en luftig æggesnaps. Vend ymer og flødeskum i. Træk husblassen op af vandet og smelt den. Vend husblassen i blandingen.

Bagte rabarber

Bland rabarberstykker, eddike, ingefær og sukker i en bradepande. Bag rabarberne i ovnen. Vend forsigtig i dem undervejs. Lad rabarberne køle af.

Crumbledrys

Bland mel og sukker og smuldr smørret i melblandingen. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og bag det i ovnen til det er gyldent og sprødt. Lad crumbledrysset køle af.

Fordel de bagte rabarber og crumbledrys på fromagerne.

Bagetid - rabarber

Ca. 10 min. ved 225°.

Bagetid - crumbledrys

5-7 min. ved 225°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.