Fremgangsmetode

Udskriv

Server denne lækre cremede RugTella til brunchbordet eller som en møde-snack serveret sammen med Rugbrøds-knækbrød.

Sådan gør du

  1. Rugbrødet skæres i skiver og fordeles på en bageplade, smøren fordeles nu på rugbrødsskiverne.
  2. Brødet ristes i ovnen ved 180°C i ca. 25 min. eller indtil, at brødskiverne er sprøde og gyldne.
  3. Det ristede brød og rørsukker koges nu i havredrikken. Lad massen simre ved svag varme i 12 min.
  4. Den sødmefyldte masse blendes, mens den stadig er varm. I blenderen tilsættes den mørke chokolade og RugTellaen blendes glat og cremet.

 

Det kan være en fordel at bruge rugbrød uden tilsatte frø og grove kerner, da disse er svære at blende ud. I det tilfælde man ønsker en finere RugTella, kan man afslutningsvis passere den gennem en grovmasket sigte.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.