Tunsalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 30 g friskpresset citronsaft
  • 4 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 450 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 40 g finthakkede kapers
  • 10 g finthakket dild
  • 100 g finthakket rødløg
  • 150 g finthakkede drueagurk
  • 125 g rød peberfrugt i små tern
  • 400 g drænet tun i vand

Tilbehør

  • 500 g fuldkornsbrød i skiver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %

Fremgangsmetode

Kom hytteost, citronsaft,-skal, salt og peber i en foodprocessor og blend ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. til den er helt glat. 

Kom tun i en stor skål og del den i mindre stykker med et piskeris. Vend hytteost, tun og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Anret tunsalaten i en skål og pynt med dild og server rugbrød til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.