Torsk med persisk inspireret yoghurt topping
SERVERING
10 portioner
Marinerede skalotteløg
Yoghurt topping
Energiindhold for hele retten: 5630 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 74 %
Kulhydrat: 2 %
Fedt: 24 %
Overhæld de tørrede løgskiver med eddiken og lad dem trække i mindst 1 døgn.
Kom de marinerede skalotteløg, yoghurt, smør, salt og dild i en lille foodprocessor. Kør blandingen til en glat creme. Fordel en god spsk. yoghurtmarinade på hvert stykke torsk og bag det i ovnen
Soltørrede skalotteløg kan købes i mellemøstlige supermarkeder/købmænd. I stedet for soltørrede skalotteløg kan du bruge ¼ zittauerløg. Lav evt. en stor portion marinerede løgskiver og brug dem til andre typer dip og dressinger.
10-12 min. ved 160°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000