Torsk med persisk inspireret yoghurt topping

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Marinerede skalotteløg

  • 0,5 skiver hvid balsamicoeddike eller anden god eddike
  • 2 skiver soltørret skalotteløg

Yoghurt topping

  • 2,5 g Groft salt
  • 150 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt 10%
  • 8 g dild
  • 15 g smeltet Lurpak® smør
  • 10 stykker torsk

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 5630 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 74 %
Kulhydrat: 2 %
Fedt: 24 %

Fremgangsmetode

Marinerede skalotteløg

Overhæld de tørrede løgskiver med eddiken og lad dem trække i mindst 1 døgn.

Yoghurt topping

Kom de marinerede skalotteløg, yoghurt, smør, salt og dild i en lille foodprocessor. Kør blandingen til en glat creme. Fordel en god spsk. yoghurtmarinade på hvert stykke torsk og bag det i ovnen

Tips

Soltørrede skalotteløg kan købes i mellemøstlige supermarkeder/købmænd. I stedet for soltørrede skalotteløg kan du bruge ¼ zittauerløg. Lav evt. en stor portion marinerede løgskiver og brug dem til andre typer dip og dressinger.

Bagetid

10-12 min. ved 160°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.