Tomat-jordbærsuppe med friske bær og vanilje

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 20 g citronsaft eller æbleeddike
  • 40 g sukker
  • 200 g modne tomat - skåret i tern
  • 400 g friske eller frosne, optøede jordbær
  • 40 g koncentreret hyldeblomstsaft
  • 3 g vaniljekorn
  • 500 g friske blandede bær (røde)

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4240 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 38 %

Fremgangsmetode

Kom jordbær, tomater, hyldeblomstsaft, sukker og vanilje i blenderen. Kør til en ensartet masse. Tilsæt fløde og blend hurtigt sammen og smag suppen til. Afhængigt af smagen på tomater og jordbær kan det være nødvendigt at tilsætte lidt citronsaft eller æbleeddike.

Anret lidt suppe i en dyb tallerken og drys med masser af friske bær. Server iskold.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.