Tørrede bønner i mormordressing
SERVERING
10 portioner
Dagen før
Kogelage til bønner
Mormordressing
Pynt
Energiindhold for hele retten: 12640 kJ
Energifordeling:
Fiber: 122.1 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 51 %
Fedt: 30 %
Skyl de to slags bønner og sæt dem i blød, hver for sig, i rigeligt vand i mindst 8 timer. Kasser udblødningsvandet.
Kom de to slags bønner i hver sin gryde. Fordel citronskal, laurbær, citrongræs og salt i gryderne. Dæk bønnerne med vand. Kog bønnerne ved svag varme og under låg i ca. 45 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra bønnerne og kasser laurbær og citrongræsstængler. Lad bønnerne køle helt af, fx på bakker.
Bland piskefløde, citronsaft, sukker, salt og peber sammen. Lad dressingen hvile i ca. 15 min. Vend forsigtigt dressingen med squash og de afkølede bønner. Smag til.
Anret salaten og drys med basilikum.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000