Tandoorikrydret blomkål

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Yoghurtmarinade

  • 10 g hvidløg (knust)
  • 9 g Groft salt
  • 15 g hvedemel
  • friskkværnet peber
  • 2 g stødt spidskommen
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt 10%
  • 10 g sukker
  • 50 g tomatpuré
  • 20 g fintrevet ingefær
  • 1 dåser kokosmælk
  • 8 g tandoorikrydderi
  • 2 kg blomkål (mindre buketter)

Pynt

  • friske korianderblad
  • ristede og saltede cashewnød

Hertil

  • 1000 g groft brød
  • 1,5 kg grillet flanksteak

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 28470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 30 %

Fremgangsmetode

Yoghurtmarinade

Bland yoghurt, ingefær og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Blancher blomkålsbuketterne i saltet vand i ca. 4 min. Læg dem i koldt vand og lad dem køle af. Kom blomkålsbuketterne i et dørslag og lad dem dryppe helt af. Vend blomkålen sammen med yoghurtmarinaden og lad dem marinere 2-4 timer på køl. Kom den marinerede blomkål og alt marinaden i et ovnfast fad. Bag blomkålen i ovnen. Pynt blomkålsfadet med cashewnødder og koriander.

Server den tandoorikrydrede blomkål sammen med grillet flanksteak og groft brød.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 180°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.