Svampesalat på sprødt brød

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g olie
  • 300 g svampe
  • 30 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 g finthakket persille
  • 15 g finthakkede kapers
  • 25 g grofthakkede mandel
  • 15 g fintstrimlet Rucolasalat
  • 300 g rugbrød - skåret i skiver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4110 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 59 %
Fedt: 28 %

Fremgangsmetode

Steg de rensede svampe i olie ved kraftig varme, så de bruner godt. Køl svampene af på en stor flade, så de ligger i et lag og ikke trækker så meget væde. Hak de let afkølede svampe fint.

Bland svampe, mandler, kapers, rucola og persille i en skål. Rør det godt sammen med fløden og smag til med salt og peber.

Rist rugbrødet sprødt i ovnen og anret svampesalaten på brødet. Pynt med persille og mandler.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.