Store klatkager med æble og solbærskum
SERVERING
10 portioner
Klatkager
Energiindhold for hele retten: 8550 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 51 %
Bland risengrød, æble, vanilje, kardemomme, citrusskal, sukker, mel og æggeblomme i en skål og rør det godt sammen. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i rismassen. Lad smørret blive gyldent i en pande og bag 4 store klatkager.
Mos bærene sammen med sukker. Pisk fløden til et let skum og vend bærrene heri.
Skær de lune klatkager i mindre lagkagestykker. Server med bærcremen. Klatkagerne kan også spises kolde.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000