Stegt blomkål med ansjosfløde og forårsløg
SERVERING
10 portioner
Ansjosfløde
Pynt
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 10530 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 47 %
Tag bladene af blomkålshovederne, skyl demi koldt vand og lad dem dryppe grundigt af. Del blomkålshovederne i 8 “lagkagestykker”. Varm olien i en stor pande og steg blomkålsstykkerne på skærefladen i ca. 3 min. på hver side – til de er gyldne og let brankede på overfladen. Drys med salt og peber. Tag blomkålen af panden og læg den på et fad. Hæld ansjosfløden på de stegte blomkålsstykker og drys med forårsløg.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000