Stegt blomkål med ansjosfløde og forårsløg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Ansjosfløde

  • 6 g hvidløg
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 30 g friskpresset citronsaft
  • 30 g ansjosfilet
  • 4 g fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 100 g Kløver® yoghurt 2% græsk inspireret
  • 20 g akaciehonning
  • friskkværnet peber
  • 40 g olivenolie
  • 4 g havsalt
  • 2 kg blomkål (2 - 3 stk.)

Pynt

  • 175 g fintsnittet forårsløg

Tilbehør

  • 400 g ristet rugbrød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 10530 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 47 %

Fremgangsmetode

Tag bladene af blomkålshovederne, skyl demi koldt vand og lad dem dryppe grundigt af. Del blomkålshovederne i 8 “lagkagestykker”. Varm olien i en stor pande og steg blomkålsstykkerne på skærefladen i ca. 3 min. på hver side – til de er gyldne og let brankede på overfladen. Drys med salt og peber. Tag blomkålen af panden og læg den på et fad. Hæld ansjosfløden på de stegte blomkålsstykker og drys med forårsløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.