Spread – chorizo

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 50 g rugbrød i små tern
  • 90 g chorizopølse i små tern
  • 50 g græskarkerne
  • 7 g Groft salt
  • 30 g citronsaft
  • 400 g Arla® Hytteost 4%
  • 15 g finthakket purløg

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4850 kJ

Energifordeling:

Fiber: 4.4 g
Protein: 33 %
Kulhydrat: 13 %
Fedt: 54 %

Fremgangsmetode

Steg chorizo sprød på en tør pande – ca. 4 min ved jævn varme. Tilsæt rugbrød og steg i yderligere ca. 2 min. Tilsæt græskarkerner og rist blandingen i ca. 4 min – rør af og til. Tag blandingen af varmen og lad den køle af.

Blend hytteosten i ca. 2 min – eller til den er helt glat og blank. Bland chorizoblandingen og purløg (gem lidt af begge dele til pynt) i hytteosten sammen med citronsaft og salt. Smag til. Pynt med resten af chorizoblandingen og purløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.