Spidskål med ymer og ost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • friskkværnet peber
  • 10 g brun farin
  • 200 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk ymer 3,5%
  • Salt
  • 1,5 kg groftsnittet spidskål
  • 25 g sød sennep
  • 65 g hørfrø

Rugbrødscroutoner

  • 30 g Lurpak® smør
  • 6 skiver rugbrød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 38 %

Fremgangsmetode

Vend ymer, ost, sennep og farin sammen og smag til med salt og peber. Vend spidskål og hørfrø i dressingen og smag til.

Rugbrødscroutoner

Skær brødet i små tern og steg dem sprøde i smørret. Fordel croutonerne over salaten lige inden servering.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.