Spicy suppe af gule ærter med broccoli, karry og kokos

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g grofthakkede hvidløg
  • 30 g olie
  • 300 g finthakkede løg
  • 20 g Karry
  • 2 g laurbærblad
  • 5 g spidskommen
  • 5 g finthakket frisk chili
  • 1,5 liter bouillon
  • 200 g tørret gul ært (flækært)
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 3 g cayennepeber
  • 250 g Gulerod - skåret i små tern
  • 10 g Salt
  • 30 g limesaft

Topping

  • 100 g æble - skåret i tern
  • 500 g kogt broccoli - delt i små buketter og stilken skåret i tern
  • 20 g kokosflage
  • 200 g moden mangofrugt - skåret i tern
  • 10 g finthakket mynte

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 9520 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 38 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 16 %

Fremgangsmetode

Steg løg i olieen. Tilsæt hvidløg og krydderier og steg under omrøring nogle minutter. Tilsæt bouillon og flækærter. Lad suppen simre 1 times tid under låg til ærterne er udkogte. Fjern laurbærbladene fra suppen og blend den glat med en stavblender. Tilsæt evt. mere vand.

Tilsæt gulerodstern, lime, salt og cayennepeber og kog suppen i ca. 5 minutter. Tilsæt fløden og smag til. Anret den varme broccoli i bunden af en stor dyb tallerken eller skål. Fyld suppen over og top op med kokos, mango, æble og mynte. Server straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.