Spicy suppe af gule ærter med broccoli, karry og kokos
SERVERING
10 portioner
Topping
Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 38 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 16 %
Steg løg i olieen. Tilsæt hvidløg og krydderier og steg under omrøring nogle minutter. Tilsæt bouillon og flækærter. Lad suppen simre 1 times tid under låg til ærterne er udkogte. Fjern laurbærbladene fra suppen og blend den glat med en stavblender. Tilsæt evt. mere vand.
Tilsæt gulerodstern, lime, salt og cayennepeber og kog suppen i ca. 5 minutter. Tilsæt fløden og smag til. Anret den varme broccoli i bunden af en stor dyb tallerken eller skål. Fyld suppen over og top op med kokos, mango, æble og mynte. Server straks.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000