Speltotto med lyse rodfrugter og sprød rosenkålstopping
TID
120 minutter
SERVERING
10 portioner
Rosenkålstopping
Energiindhold for hele retten: 23760 kJ
Energifordeling:
Fiber: 87.4 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 37 %
Lad olien blive varm i en stor gryde. Svits løgene i ca. 2 min. og tilsæt perlespelt og svits i ca. 1 min. Tilsæt hvidvinen, lad det koge næsten væk og tilsæt halvdelen af bouillonen. Lade retten simre til væsken er næsten optaget af kernerne. Bouillon tilsættes efterfølgende. Tilsæt rodfrugter og tag retten af varmen mens kerner og rodfrugter stadig har bid. Vend cremefraiche, størstedelen af osten og krydderurter i retten. Smag til med citron, salt og peber.
Bland rosenkålsbladene med citronsaft, salt og peber. Vend hasselnødder, resten af osten og krydderurter i og server til speltottoen.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000