Solbær-blåbærkompot med chiafrø

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Solbær-blåbærkompot

  • 50 g vand
  • 40 g sukker
  • 50 g friske eller frosne blåbær
  • 10 g chiafrø
  • 50 g puré lavet af solbær
  • 40 g grofthakkede, ristede, smuttede mandel
  • 750 g Arla® økologisk skyr 0,2%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4040 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 38 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 19 %

Fremgangsmetode

Solbær-blåbærkompot

Bring solbærpuré, sukker og vand i kog. Tilsæt blåbær og kog i ca. 30 sek. Lad kompotten køle af og tilsæt chiafrø.

Kom skyren i 10 glas og fordel solbær-blåbærkompotten som topping. Pynt med ristede mandler.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.