Snackbar med svesker, hampefrø, pistacie og havregryn

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 g mandler
  • 40 g pistacienødder
  • 3 spsk hørfrøkerner
  • 3 spsk hampfrø
  • 200 g kondenseret mælk
  • 4 spsk Sunsweet Svesker (hakkede)
  • 2 spsk kokosmel
  • 3 dl havregryn
  • 100 g chokolade
  • 2 spsk tørrede kornblomster (eller anden topping)

Fremgangsmetode

1

Hak mandler og pistacienødder og bland dem med hørfrø og hampfrø.

2

Lun den kondenserede mælk til 40 grader.

3

Kom mandler, pistacienødder, hørfrøkerner, hampfrø, Sunsweet Svesker og kokosmel i.

4

Tilsæt havregryn, lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret, men hård at røre.

5

Kom blandingen i et fad beklædt med bagepapir.

6

Pres massen fladt sammen i en rektangel på ca. 10 x 20 cm.

7

Bag massen i ca. 60 min. ved 125 grader.

8

Afkøl på rist i ca. 15 min. Smelt chokolade over vandbad og skær bar ud i 10 stykker.

9

Dyp barer i chokolade og drys med hampfrø, tørret kornblomster eller andet.

10

Stil dem til afkøling. Server som mellemmåltid, snack eller lign.

Tip:

Krydr baren med julekrydderi og server dem i juletiden.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.