Ingredienser
- 1700 g Dansk Elephant, hvedemel NaturAks
- 600 g Basis Bløddej 25/75 NA
- 300 g Øko Basis Hvedesur
- 200 smør (tilsættes efter 6 min langsomt)
- 50 g æg
- 150 g gær
- 1100 g vand
NÆRINGSINDHOLD
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Fremgangsmetode
GOURMET BURGERBOLLER TILSAT SURDEJ, som giver et strejf af noget, man ikke helt kan beskrive, men som giver karakter til det færdige bagværk. Dekoreres med sort og hvid sesam for et eksklusivt look.
Antal
Ca. 45 stk.
Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienserne i æltekar el. rørekedel med drejekrog på nær smør.
Dejtemperatur: 25-26°C
Æltetid: 6 min. langsomt + 5 min. hurtigt (tilsæt smør).
Dejvægt: 90 g.
Liggetid: 20 min.
Opslåning: Formes som boller og trilles ud til 15 cm længde og 6 cm i brede pensles med vand, vendes i en blanding med lige dele sesam og sort sesam. Ønskes pølsebrødet en smule bredere, trykkes de let efter 15 min.
Dekoration: Blanding af alm. og sort sesam.
Hævetid: Ca. 45-50 min.
Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: Indsættes ved 210-230°C. Gastroovn: Indsættes ved 190-210°C.
Bagetid (vejl.): 10 min.
Tip
Skab et gourmetagtigt look ved at pynte dine pølsebrød med en blanding af klassiskesesam og sort sesam.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300