Skyr Chantilly

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 250 g Arla® Skyr 0,2%
  • 30 g sukker
  • 250 g Arla® piskefløde 38%
  • 2 g limeskal (usprøjtet)
  • 5 g vaniljesukker

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4930 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 72 %

Fremgangsmetode

Kom alle ingredienserne i en sifonflaske. Brug 1-2 patroner alt efter ønsket tykkelse. Ryst flasken mellem 5-10 gange. Hvis man ikke har en sifonflaske til rådighed, kan man med fordel piske fløden og skyren op hver for sig, og så blande ingredienserne sammen.
Brug chantilly cremen til trifli som vist på billedet her eller som tilbehør til tærter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.