Skvalderkål-persillesuppe
SERVERING
10 portioner
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 13150 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 49 %
Fedt: 42 %
Skær kartoflerne i tynde skiver og kog dem møre i en gryde med vandet.
Varm olien i en pande og sauter løg og hvidløg – uden at det tager farve. Tilsæt persille og skvalderkål, og lad det sautere med i ca. 30 sek. Tilsæt de møre kartofler og kogevandet og lad suppen koge i 2 min. Tilsæt fløde og lad suppen koge videre i ca. 2 min. Blend suppen i ganske kort tid, så den bliver glat (blend ikke for længe da kartofler kan gøre suppen “lang” og klistret). Smag suppen til med salt og peber, og bring den i kog. Server den varme suppe med brød til.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000