Skvalderkål-persillesuppe

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 g vand
  • 750 g kartoffel
  • 6 g hakkey hvidløg
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 18 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 14 g olivenolie
  • 175 g hakket skalotteløg
  • 175 g persillekvist
  • 10 g blade renset skvalderkål

Tilbehør

  • 400 g groft brød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13150 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 49 %
Fedt: 42 %

Fremgangsmetode

Skær kartoflerne i tynde skiver og kog dem møre i en gryde med vandet.

Varm olien i en pande og sauter løg og hvidløg – uden at det tager farve. Tilsæt persille og skvalderkål, og lad det sautere med i ca. 30 sek. Tilsæt de møre kartofler og kogevandet og lad suppen koge i 2 min. Tilsæt fløde og lad suppen koge videre i ca. 2 min. Blend suppen i ganske kort tid, så den bliver glat (blend ikke for længe da kartofler kan gøre suppen “lang” og klistret). Smag suppen til med salt og peber, og bring den i kog. Server den varme suppe med brød til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.