Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 kg sejfilet

Thaifløde

  • 500 g porre i tynde skiver
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 6 g Groft salt
  • 200 g vand
  • 20 g fintrevet frisk ingefær
  • 10 g fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 500 g broccoli i små buketter
  • 200 g kokosmælk
  • 40 g grøn karrypasta

Pynt

  • korianderblad

Hertil

  • 2 g limefrugt i både
  • 400 g tørrede fuldkornsnudel - koges

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 16000 kJ

Energifordeling:

Fiber: 53.2 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 28 %

Fremgangsmetode

Del fisken i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad (ca. 30 x 50 cm) Drys med salt og peber.

Thaifløde

Kog fløde, kokosmælk, limeskal, grøn karry, ingefær, vand og salt sammen i en stor gryde. Kom broccoli og porrer i den varme thaifløde. Kog grøntsagerne ca. 2 min. Fordel grøntsagerne og thaifløden over fisken. Bag fiskefadet midt i ovnen ca. 15 min. ved 160° – varmluft.

Læg limebåde på fadet, server fisken med nudler og pynt med korianderblade.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.