Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler
SERVERING
10 portioner
Thaifløde
Pynt
Hertil
Energiindhold for hele retten: 16000 kJ
Energifordeling:
Fiber: 53.2 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 28 %
Del fisken i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad (ca. 30 x 50 cm) Drys med salt og peber.
Kog fløde, kokosmælk, limeskal, grøn karry, ingefær, vand og salt sammen i en stor gryde. Kom broccoli og porrer i den varme thaifløde. Kog grøntsagerne ca. 2 min. Fordel grøntsagerne og thaifløden over fisken. Bag fiskefadet midt i ovnen ca. 15 min. ved 160° – varmluft.
Læg limebåde på fadet, server fisken med nudler og pynt med korianderblade.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000