Rugbrødsdrys med muscovadosukker og hindbær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Rugbrødsdrys

  • 100 g rugbrød uden kerner
  • 10 g frysetørret hindbær
  • 40 g mørk muscovadosukker
  • 750 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 100 g blandede bær fx hindbær, ribs og blåbær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3990 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 42 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 5 %

Fremgangsmetode

Rugbrødsdrys

Hak rugbrødet fint i en foodprocessor. Rist det hakkede rugbrød i ovnen ved 200° i 5-6 min., til det er knasende sprødt – vend rundt et par gange undervejs. Lad rugbrødet køle af og bland det med muscovadosukker og frysetørrede hindbær.

Fordel skyren i 10 glas og fordel rugbrødsdrysset som topping. Pynt med bær.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.