Rug-byggrød med spicy ingefærfløde på toppen

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Topping

  • 100 g mandel
  • 120 g tørret abrikos
  • 150 g tørret figen

Rug-byggrød

  • 1200 g vand
  • 6 g Salt
  • 200 g rugflage
  • 120 g valsede byggryn

Ingefærfløde

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 6 g sukker
  • 2 g fintrevet frisk ingefær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11600 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 64 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 27 %

Fremgangsmetode

Topping

Hak mandler, abrikoser og figner i passende stykker. Bland det sammen og stil til side.

Rug-byggrød

Kom rugflager og koldt vand i en gryde. Bring det til kogepunktet og lad det simre 5 minutter. Tilsæt bygflagerne og salt. Giv et hurtigt opkog under omrøring. Fjern gryden fra varmen og lad grøden trække i 10 minutter. Juster evt. konsistensen med mere vand og smag til med salt.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.