Rødbedehummus

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g finthakket hvidløg
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 5 g stødt spidskommen
  • 45 g friskpresset citronsaft
  • 300 g bagte eller kogte rødbede i mindre stykker
  • 350 g kogte tørret kikært (175 g kogt med 1 kanelstang og 3 fed hvidløg)
  • 6 g Salt
  • 150 g kogevand
  • 50 g saltede peanut

Hertil

  • 500 g sprøde grøntsager, fx. Gulerod og persillerødder i stave
  • 300 g rugbrød til rugbrødschips (tynde skiver ristet rugbrød)

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8690 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 27 %

Fremgangsmetode

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, pånær kogevand og fløde. Kør indtil alt er finthakket. Tilsæt fløde og kogevand lidt af gangen til en passende konsistens. Smag til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.