Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 g Groft salt
  • 600 g rødbede
  • 100 g Arla® Skyr 0,2%
  • 200 g Arla Apetina® soft i tern (ultrafiltreret)
  • 15 g hindbærvineddike

Pynt

  • grofthakkede tørret tranebær
  • sort løgfrø , fx Nigella - jomfru i det grønne

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4140 kJ

Energifordeling:

Fiber: 12.5 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 28 %
Fedt: 52 %

Fremgangsmetode

Kog rødbederne til de er helt møre og smut skindet af. Lad rødbederne køle helt af og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til rødbederne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, ost, salt og eddike. Blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Kom rødbedehummus i et glas, pynt med tranebær og sorte løgfrø og server.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.