Rispapir og spicy kefir

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Spicy kefir

  • 1,5 g fintrevet hvidløg
  • 200 g ESSENS Kefir
  • 0,5 g havsalt
  • 5 g chilisauce
  • 10 g sød chilisauce
  • 500 g olie
  • 5 g havsalt
  • chilipulver
  • 80 g rispapir

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6280 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.1 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 18 %
Fedt: 79 %

Fremgangsmetode

Spicy kefir

Rør kefir sammen med chili, hvidløg og salt. Smag til.

Lad olien blive godt varm i en stor gryde. Frittér rispapiret til det puffer op. Dryp herefter af på køkkenrulle eller fedtsugende papir. Drys chipsene med salt og chili. Server straks da chipsene er bedst nypuffede. De kan blive bløde af at ligge.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.