Risalamande med valnøddekrokant og æbler i havtornsirup
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 11080 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 43 %
Læg valnødderne tæt sammen på et stykke bagepapir. Smelt sukkeret ved kraftig varme til det er gyldent. Tag panden af varmen, hæld straks karamellen over valnødderne og lad det stivne. Hak valnødder og karamel groft til krokant.
Kog vand, havtornsaft og sukker i en gryde ved jævn varme, 10-12 min. til sirupskonsistens. Vend timian og æblebåde i og kog dem i ca. 4 min.
Kom risalamanden i portionsglas og top op med (lune eller kolde) æbler i havtornsirup og valnøddekrokant.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000