Risalamande med valnøddekrokant og æbler i havtornsirup

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 25 g valnød
  • 12 g sukker
  • 200 g vand
  • 100 g sukker
  • 400 g syrlige røde æble - skåret i både
  • 3 g finthakkede frisk timianblad
  • 100 g havtornsaft
  • 1 kg Kløver® risalamande

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11080 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 43 %

Fremgangsmetode

Læg valnødderne tæt sammen på et stykke bagepapir. Smelt sukkeret ved kraftig varme til det er gyldent. Tag panden af varmen, hæld straks karamellen over valnødderne og lad det stivne. Hak valnødder og karamel groft til krokant.

Kog vand, havtornsaft og sukker i en gryde ved jævn varme, 10-12 min. til sirupskonsistens. Vend timian og æblebåde i og kog dem i ca. 4 min.

Kom risalamanden i portionsglas og top op med (lune eller kolde) æbler i havtornsirup og valnøddekrokant.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.