Rabarberparfait

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g vand
  • 175 g sukker
  • 400 g rabarber

Parfait

  • 500 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 48 g flormelis
  • 120 g æggeblomme
  • 1 stykker vaniljestang og kornene derfra

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13270 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 62 %

Fremgangsmetode

Skær rabarberne ud i små stykker og skyl i koldt vand. Kom rabarberne op i en gryde, sammen med sukker og vand, bring i kog og kog i 7-8 min., til det koger sammen til en tæt kompot. Tag gryden af varmen og køl rabarberkompotten ned.

Parfait

Pisk æggeblommerne med flormelis og vaniljekorn til det er lyst og luftigt. Pisk fløden let, vend den letpiskede fløde ned i æggeblandingen til en let og luftig parfait. Vend til sidst rabarberkompotten ned i parfaitblandingen og kom op i enten portionsforme eller en stor terrinform. Kom parfaitén i fryseren og frys et par timer inden den serveres – rør af og til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.