Rabarberkompot med letpisket fløde og grønt sukker

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Rabarberkompot

  • 30 g citronsaft
  • 300 g Rørsukker
  • 4 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 g vaniljestang
  • 1 kg rabarber

Grønt sukker

  • 170 g sukker
  • 30 g 30 g citronverbena / jernurt

Tilbehør

  • 5 dl Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 16660 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 43 %

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.