Råkostsalat med hytteost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • 200 g Arla® Skyr 0,2%
  • 10 g Dijonsennep
  • 1000 g Arla® Hytteost 4%
  • 20 g akaciehonning
  • 400 g fintsnittet hvidkål
  • 300 g groftrevne Gulerod
  • 400 g groftrevne æble
  • 250 g groftrevet selleri

Pynt

  • 20 g klippet purløg

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7320 kJ

Energifordeling:

Fiber: 36.3 g
Protein: 39 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 25 %

Fremgangsmetode

Rør hytteost sammen med skyr, sennep, honning og salt.

Bland grøntsagerne i dressingen og lad råkostsalaten hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til og pynt med purløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.