Pulled pork og kefirburgerbolle
SERVERING
20 portioner
Burgerboller
Pulled pork
BBQ dressing
Pensling
Energiindhold for hele retten: 40390 kJ
Energifordeling:
Fiber: 54.6 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 49 %
Opløs gæren i vandet og tilsæt kefir og sukker. Rør lidt efter æg, mel og salt og ælt dejen glat. Tilsæt herefter det bløde smør. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i ca. 12 timer – eller til næste dag. Rul ca. 20 boller (a ca. 50 g stykket) og lad dem hæve i ca. 2 timer – eller til dobbelt størrelse. Pensl med æg og bag dem gyldne.
Blend sennep, farin og de øvrige krydderier. Gnid kødet ind i blandingen og lad det trække tildækket i ca. 2 timer. Stil kødet i et ovnfast fad og steg det mørt.
Kom tomat, sirup og de øvrige ingredienser i en gryde og bring det i kog. Kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 15 min. Blend saucen og sigt den. Tag kødet ud af ovnen og flå det fra hinanden med to gafler – fjern evt. fedt og sener. Bland kød og BBQ dressing. Flæk burgerbollerne og smør dem med mayonnaise. Læg dem sammen om kød, tomater, salat, løg og rødkål og server straks.
Ca. 20 min. ved 180°.
Ca. 12 timer ved 85°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000