Porresild med æble og karry

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 75 g porre
  • 4 g sukker
  • 2 g Salt
  • friskkværnet peber
  • 80 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 150 g syrlige æble - skåret i tynde både
  • 1 g Karry
  • 40 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38% - pisket til et let skum
  • 300 g fileter af marineret sild - tørrede og skåret i ønsket størrelse
  • 50 g kapers
  • dildkvist

Tilbehør

  • 500 g rugbrød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 9120 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 30 %

Fremgangsmetode

Skær porrerne i tynde ringe og bland med salt og sukker. Lad porrerne stå nogle minutter til de bliver bløde. Pres væden fra.

Rør skyr og flødeskum sammen med de marinerede porrer, æblebåde, karry og peber. Vend sildene i dressingen og anret i portionsskåle eller i et fad. Pynt med kapers og dild. Server sildene med rugbrød til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.