Porrerisotto med hytteost og sprød topping

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 40 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 375 g porre
  • 225 g knoldselleri - skåret i mindre tern
  • friskkværnet peber
  • 300 g risottoris
  • 500 g grøntsagsbouillon
  • 4 g Salt
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%

Topping

  • friskkværnet peber
  • 3 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 30 g ristede solsikkekerner

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8860 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 29 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 55 %

Fremgangsmetode

Skær den hvide del af porren i tynde ringe og gem den grønne del. Sauter porrer, ris og selleri i smør i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og salt. Kog blandingen ved svag varmen og under låg i ca. 20 min. Tag risottoen af varmen og rør hytteosten i sammen med friskkværnet peber. Smag til.  

Topping

Skær det grønne af porren i små tern og vend halvdelen ned i risottoen lige inden servering. Vend den anden halvdel sammen med solsikkekerner og citronskal. Anret risottoen i et stort fad og drys den sprøde topping over.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.