Porrerisotto med hytteost og sprød topping
SERVERING
10 portioner
Topping
Energiindhold for hele retten: 8860 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 29 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 55 %
Skær den hvide del af porren i tynde ringe og gem den grønne del. Sauter porrer, ris og selleri i smør i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og salt. Kog blandingen ved svag varmen og under låg i ca. 20 min. Tag risottoen af varmen og rør hytteosten i sammen med friskkværnet peber. Smag til.
Skær det grønne af porren i små tern og vend halvdelen ned i risottoen lige inden servering. Vend den anden halvdel sammen med solsikkekerner og citronskal. Anret risottoen i et stort fad og drys den sprøde topping over.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000