Pisket smør
SERVERING
50 portioner
Pisket smør med yoghurt og olivenolie
Pisket smør med persille
Pisket smør med hytteost og hvidløg
Energiindhold for hele retten: 16020 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 1 %
Fedt: 96 %
Kom alle ingredienserne i et PacoJet bæger. Stil bægeret på frost natten over. Kør smørret på PacoJet, når du skal bruge det – direkte fra frost.
Lad smørret få stuetemperatur. Pisk alle ingredienser sammen i røremaskinen, til smørret er let og luftigt. Hvis du laver opskriften med hytteost, skal denne blendes glat først – evt. i en foodprocessor.
Når du pisker smør sammen med andre ingredienser i en PacoJet eller røremaskine, pisker du luft ind i fedtstoffet. Sammen med letheden fra fx yoghurt eller hytteost får du en konsistens, der fylder meget. Samtidig bliver fedtprocenten måske reduceret til det halve, og der er et utal af muligheder for at skabe variation i smagen.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000