Pisket smør

SERVERING

50 portioner

Ingredienser

Pisket smør med yoghurt og olivenolie

  • 500 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 30 g olivenolie
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt 10%

Pisket smør med persille

  • 500 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 60 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt 10%
  • 8 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 100 g blancheret og grofthakket bredbladet persille

Pisket smør med hytteost og hvidløg

  • 500 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 0,5 g fintrevet hvidløg
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 16020 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 1 %
Fedt: 96 %

Fremgangsmetode

Pisket smør og PacoJet

Kom alle ingredienserne i et PacoJet bæger. Stil bægeret på frost natten over. Kør smørret på PacoJet, når du skal bruge det – direkte fra frost.

Pisket smør og røremaskine

Lad smørret få stuetemperatur. Pisk alle ingredienser sammen i røremaskinen, til smørret er let og luftigt. Hvis du laver opskriften med hytteost, skal denne blendes glat først – evt. i en foodprocessor.

Når du pisker smør sammen med andre ingredienser i en PacoJet eller røremaskine, pisker du luft ind i fedtstoffet. Sammen med letheden fra fx yoghurt eller hytteost får du en konsistens, der fylder meget. Samtidig bliver fedtprocenten måske reduceret til det halve, og der er et utal af muligheder for at skabe variation i smagen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.