Pesto af gule beder, gulerødder og græskarkerner

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g hvidløg
  • 30 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 4 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kogte Gulerod
  • 75 g revet fast ost, fx Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 200 g kogte gul bede
  • 50 g græskarkerne

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3640 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 22 %
Fedt: 59 %

Fremgangsmetode

Hak græskarkernerne i en foodprocessor. Tilsæt beder, gulerødder, ost og de øvrige ingredienser. Kør til en tyk glat masse. Smag til. Tisæt lidt vand, hvis pestoen er for tyk i konsistensen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.