Parfait med jordbær
SERVERING
10 portioner
Parfait
Jordbærtopping
Energiindhold for hele retten: 14600 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 69 %
Bring vand og sukker i kog – og lad det koge ind til en sirup. Tag gryden af varmen. Kom æggeblommer i en skål og pisk den varme siurp sammen med æggeblommerne. Kom æggeblandingen tilbage i gryden ved svag varme – og pisk det let og skummende. Tag gryden af varmen og lad det køle let af.
Pisk fløden til et let skum. Vend forsigtigt flødeskum og æggeblandingen godt sammen. Hæld isblandingen i forme og stil dem tildækket i fryseren i mindst 4 timer.
Bland jordbær og sukker og lad det trække i 10-15 min.
Server parfaiten toppet med jordbær.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000