Parfait med jordbær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Parfait

  • 150 g vand
  • 160 g sukker
  • 170 g æggeblomme
  • 600 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%

Jordbærtopping

  • 20 g sukker
  • 200 g jordbær i mindre stykker

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 14600 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 69 %

Fremgangsmetode

Parfait

Bring vand og sukker i kog – og lad det koge ind til en sirup. Tag gryden af varmen. Kom æggeblommer i en skål og pisk den varme siurp sammen med æggeblommerne. Kom æggeblandingen tilbage i gryden ved svag varme – og pisk det let og skummende. Tag gryden af varmen og lad det køle let af.

Pisk fløden til et let skum. Vend forsigtigt flødeskum og æggeblandingen godt sammen. Hæld isblandingen i forme og stil dem tildækket i fryseren i mindst 4 timer.

Jordbær

Bland jordbær og sukker og lad det trække i 10-15 min.

Server parfaiten toppet med jordbær.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.