Pålægssalat med skyr, blomkål og kylling

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 600 g Arla® Skyr 0,2%
  • 40 g mælk
  • 30 g æblegelé
  • 40 g kapers
  • 10 g hakket bredbladet persille
  • 200 g rødt æble i små tern
  • 450 g blomkål i meget tynde skiver
  • 450 g kyllingekød i mindre stykker, stegt eller dampet

Pynt

  • bredbladet persille
  • æble i tern

Hertil

  • 500 g fuldkornsrugbrød - skåret i skiver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 9860 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 35 %
Kulhydrat: 51 %
Fedt: 14 %

Fremgangsmetode

Rør skyr, mælk, gelé, salt og peber godt sammen med et piskeris.

Vend blomkål, kylling og de øvrige ingredienser i dressingen. Smag til. Pynt med æble og persille. Server sammen med rugbrød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.