Myslibar
SERVERING
30 portioner
Energiindhold for hele retten: 25620 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 46 %
Hak figner, mandler og abrikoser groft i en food processor. Kom det i en røreskål og tilsæt jordbær, mosede bananer og de øvrige ingredienser. Rør det godt sammen og pres det ned i en bradepande beklædt med bagepapir (ca. 30 x 42 cm). Bag den i ovnen til den er gylden og fast. Lad den køle af på en bagerist. Skær den i firkantede myslibarer (ca. 6 x 7 cm) og pynt evt. med smeltet hvid chokolade.
Ca. 25 min. ved 175°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000