Myslibar

SERVERING

30 portioner

Ingredienser

  • 1 g rapsolie
  • 200 g mandel
  • 200 g tørret abrikos
  • 150 g ahornsirup
  • 150 g solsikkekerner
  • 1 tsk natron
  • 200 g tørret figen
  • 200 g modne banan
  • 100 g græskarkerne
  • 350 g jordbær - eller efter årstiden, fx havtorn, hindbær
  • 100 g tørret tranebær
  • 150 g speltflage

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 25620 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 46 %

Fremgangsmetode

Hak figner, mandler og abrikoser groft i en food processor. Kom det i en røreskål og tilsæt jordbær, mosede bananer og de øvrige ingredienser. Rør det godt sammen og pres det ned i en bradepande beklædt med bagepapir (ca. 30 x 42 cm). Bag den i ovnen til den er gylden og fast. Lad den køle af på en bagerist. Skær den i firkantede myslibarer (ca. 6 x 7 cm) og pynt evt. med smeltet hvid chokolade.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.