Mexicansk kylling med farverig salat
SERVERING
10 portioner
Salat
Dressing
Pynt
Hertil
Energiindhold for hele retten: 21675 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 28 %
Kom kyllingestykkerne i et fad og krydr med salt og peber. Knus majschipsene og bland dem med revet ost. Fordel salsaen på kyllingestykkerne og drys med ost og knuste chips. Bag kyllingestykkerne i ovnen.
Bland kål, mango, peberfrugt og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.
Bland fraiche, chilisauce og salt sammen. Smag til.
Pynt de sprøde kyllingestykker med friske korianderblade og server sammen med salat, dressing og grove ris.
Ca. 30 min. ved 200°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000