Mexicansk kylling med farverig salat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g 10 kyllingeoverlår
  • 100 g knuste majschips
  • 100 g Arla Pro® revet cheddar 50+
  • 150 g hot salsa

Salat

  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g grofthakkede korianderblad
  • 40 g flydende honning
  • 400 g fintsnittet savojkål
  • 40 g limesaft
  • 400 g mangofrugt i mindre tern
  • 300 g rød peberfrugt i mindre tern
  • 20 g ristede sesamfrø

Dressing

  • 6 g Groft salt
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk fraiche 5%
  • 50 g sød chilisauce

Pynt

  • korianderblad

Hertil

  • 500 g brune ris

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 21675 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 28 %

Fremgangsmetode

Kom kyllingestykkerne i et fad og krydr med salt og peber. Knus majschipsene og bland dem med revet ost. Fordel salsaen på kyllingestykkerne og drys med ost og knuste chips. Bag kyllingestykkerne i ovnen.

Salat

Bland kål, mango, peberfrugt og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Dressing

Bland fraiche, chilisauce og salt sammen. Smag til.

Pynt de sprøde kyllingestykker med friske korianderblade og server sammen med salat, dressing og grove ris.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 200°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.