Løg og kartofler i spicy rød karry, toppet med hytteost og ananassalsa
TID
75 minutter
SERVERING
10 portioner
Ananassalsa
Energiindhold for hele retten: 16630 kJ
Energifordeling:
Fiber: 63.1 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 42 %
Smelt kokosfedt i en tykbundet gryde og steg løgene til de er let karamelliserede og fyldt med umami-smag. Tilsæt kartofler, kålrabi, hvidløg og ingefær og rist det hele i nogle minutter. Tryk citrongræsset hårdt så det åbnes, fx med et tungt knivskaft, så aroma og saft kan trænge ud i retten. Tilsæt citrongræsset, sammen med fiskesauce og rød curry. Vend karryen grundigt med grøntsagerne og tilsæt vand. Lad retten simre under låg i 10-15 min. – eller til grøntsagerne er næsten møre, men stadig har bid. Tilsæt kokosmælken og lad det hele koge uden låg, så sovsen tykner og grøntsagerne bliver møre. Tilsæt lige inden serveringen de snittede forårsløg eller porretop, limesaft og friskkværnet peber og smag sovsen til, evt. med mere fiskesauce og rød curry efter behag.
Bland ananas, koriander og chili og server ved siden af retten sammen med en skål hytteost.
Server retten rygende varm i dybe tallerkener. Top op med ananassalsa og hytteost.
Spis gerne retten sammen med en sprød kålsalat.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000