Henkogte pærer med kanelskum

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 g vand
  • 500 g sukker
  • 1 stykker flækket vaniljestang og kornene heraf
  • 1250 g skrællede pære i halve
  • 500 g koncentreret sød hyldebærsaft

Kanelskum

  • 225 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 50 g sukker
  • 225 g Arla Harmonie® økologisk cremefraiche 18%
  • 10 g stødt kanel

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 10270 kJ

Energifordeling:

Fiber: 40 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 44 %

Fremgangsmetode

Bring sukker, vand og vaniljestang i kog. Læg pærerne i sukkerlagen og kog dem i ca. 5 min- eller til de er knap møre. Tag dem op dem op og overhæld dem med hyldebærsaft og lad dem trække tildækket i køleskabet i 6-8 timer.

Kanelskum

Pisk fløden til et let skum. Vend cremefraiche sammen med sukker og kanel og vend forsigitigt flødeskummet heri. Server de syltede pærer sammen med kanelskummet.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.