Grillet peberfrugtsalat med escabechekrydret flødedressing

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 700 g porre - skåret i tynde ringe
  • 3 g Groft salt
  • 500 g grillede peberfrugt - skåret i strimler

Sprøde ostechips

  • 50 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk

Escabechekrydret flødedressing

  • 2 g finthakkede fed hvidløg
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 4 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g olivenolie
  • 20 g friskpresset citronsaft
  • 4 g Rørsukker
  • 40 g finthakkede skalotteløg
  • 2 g knuste korianderfrø

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6050 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 65 %

Fremgangsmetode

Blancher porrerne i kogende vand. Lad dem dryppe godt af. Drys med salt.

Sprøde ostechips

Høvl osten i flager og bag dem i ovnen – til de er gyldne.

Eschabechekrydret flødedressing

Pisk fløde, løg og de øvrige ingredienser sammen.

Anret porrer og peberfrugter lagvis i et fad. Hæld den escabechekrydrede dressing over og top med de sprøde ostechips.

Bagetid

8-10 min. ved 175°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.