Grillet peberfrugtsalat med escabechekrydret flødedressing
SERVERING
10 portioner
Sprøde ostechips
Escabechekrydret flødedressing
Energiindhold for hele retten: 6050 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 65 %
Blancher porrerne i kogende vand. Lad dem dryppe godt af. Drys med salt.
Høvl osten i flager og bag dem i ovnen – til de er gyldne.
Pisk fløde, løg og de øvrige ingredienser sammen.
Anret porrer og peberfrugter lagvis i et fad. Hæld den escabechekrydrede dressing over og top med de sprøde ostechips.
8-10 min. ved 175°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000