Grillet agurk vendt med dild og fløde
SERVERING
10 portioner
Pynt
Energiindhold for hele retten: 6570 kJ
Energifordeling:
Fiber: 14.6 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 82 %
Skræl agurkerne og skær enderne af. Flæk dem på langs og kom dem i et fad og vend dem med lidt olivenolie. Varm en grillpande op, så den er meget varm og læg agurkerne på med skærefladen nedad. Grill agurkerne i ca. 2-3 min. indtil de får et flot grillmønster og bliver lidt bløde, det er dog vigtigt, af de stadig har bid. Tag agurkerne af panden og læg dem tilbage i fadet. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom fløde i en gryde og reducer til det halve. Smag fløden til med citronsaft og -skal, salt og friskkværnet peber og masser af hakket dild.
Skær agurkerne ud i mindre stykker og vend dem i dildfløden. Pynt med dild. Server de grillede agurker til saltet laks eller stegt eller grillet fisk.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000